top of page

Offertes en kosten

Hier vindt u het antwoord op vragen over het aanvragen van een offerte, de kosten van een fotoshoot,

een kennismakingsgesprek, etc.

Kan ik vrijblijvend een gesprek inplannen?

Als u een specifieke shoot persoonlijk wil bespreken en dit wil doornemen onder het genot van een kop thee (sorry, ik drink geen koffie!), kom ik graag een keer bij jullie langs of plannen we een belafspraak in. Naar aanleiding van ons gesprek kan ik dan vervolgens een gerichte offerte maken.

Hoe kan ik een offerte voor bedrijfs-/ zakelijke fotografie ontvangen?

Als u een specifieke offerte wenst te ontvangen voor fotografie van uw bedrijf, maak ik deze graag voor u. Om een zo accuraat mogelijke inschatting te geven, ontvang ik graag meer details in de aanvraag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de datum van de fotoshoot (als het om een specifiek evenement gaat), locatie van de shoot, en een inschatting van het aantal uren dat ik aanwezig mag zijn om foto’s te maken. Dit hoeft allemaal nog niet in beton gegoten te zijn, maar dan kan ik een realistische inschatting geven!

Wat kost een fotoshoot op locatie ongeveer?

De kosten voor een fotoshoot hangen af van het aantal uren dat ik bezig ben. Daarbij bereken ik mijn reisafstand vanuit Roosendaal, de tijd dat ik aanwezig ben op de locatie, en de tijd die ik nodig heb om de foto’s te verwerken en aan te leveren.

bottom of page