top of page

De fotoshoot zelf

Heeft u vragen over mijn werkwijze tijdens een fotoshoot? Of wil u weten wat er gebeurt als u verhinderd bent? Dat kunt u hier uitgebreid terugvinden.

Wat zijn leuke locaties voor foto's?

Er zijn veel leuke locaties te vinden rondom Roosendaal voor allerlei soorten fotografie. We overleggen altijd samen over welke locatie het beste zou passen bij jullie wensen. Hierbij houden, of er personen bij zijn die niet zo ver kunnen lopen en eventuele andere wensen, dan kan ik met jullie meedenken.

Wat voor kleding moet ik aan?

Eerlijk gezegd maakt het mij niet uit, kies wat vooral uit waar u zich lekker in voelt. Mijn focus ligt meer op u en het vastleggen van u/jullie als familie/gezin/vrienden. Maar als er toch kleding op elkaar afgestemd wordt, let dan op dat jullie allemaal volgens hetzelfde seizoen gekleed gaan. Dus niet één in de korte broek en een ander met een wollen trui. Let er wel op dat het kleurenpalet op elkaar afgestemd is, dat is het mooiste op de foto’s!

Wat als het slecht weer is op de dag dat we hebben afgesproken voor een buitenshoot?

Met slecht weer bedoel ik dat er veel neerslag wordt verwacht.

Wanneer er slecht weer wordt voorspeld, dan hebben we enkele dagen voor de afspraak contact of u het wil verzetten of niet. Wanneer er buien voorspeld worden, kan het zijn dat we iets met de tijd kunnen schuiven om het toch door te laten gaan. Of we bekijken de opties voor een alternatieve binnen locatie. Ik snap het als u het wil verzetten, maar ook als u blij bent dat u de hele familie op die dag bij elkaar wist te krijgen en het graag door wilt laten gaan. In overleg komen we vast tot een oplossing!

Kan ik een fotoshoot afzeggen?

Wanneer je dit 2 weken van te voren aangeeft, is dat geen probleem. Zeg je het binnen een week voor de afspraak af, dan wordt er € 50,- in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afspraak afgezegd (en is er geen sprake van overmacht) of kom je niet opdagen? Dan wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Als u ziek wordt, of is er sprake van overmacht, dan verzetten we de afspraak kosteloos. Wilt u het me dan wel zo snel mogelijk laten weten?

Niet iedereen is op de afgesproken tijd aanwezig. Wat nu?

Dan starten we later of beginnen alvast met de personen die wel op tijd zijn. Wanneer we later starten, dan gaat dit wel van de tijd af. Anders kom ik te laat bij de volgende afspraak. De kosten voor de shoot blijven hetzelfde. Probeer daarom ruim op tijd te zijn!

bottom of page