top of page

Algemene vragen

Het antwoord op algemene vragen met betrekking tot allerlei verschillende onderwerpen.

Waarom moet ik voor jou kiezen en niet zelf het fototoestel uit de kast halen?

Ieder zijn vak, u bent goed in andere dingen!

Waar vind ik jouw algemene voorwaarden?

Zijn de foto’s op deze website te koop?

De meeste foto’s die op deze website te zien zijn, zijn in opdracht van klanten geschoten. Ik spreek altijd met opdrachtgevers af dat ik de voor hen gemaakte foto’s wel mag gebruiken voor mijn portfolio, maar dat ik deze niet verder doorlever of verkoop aan andere partijen zonder vooraf met hen te overleggen. Heeft u een vraag over het gebruik van een specifieke foto? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Hoe lang van tevoren moet ik je boeken voor een shoot?

Over het algemeen ben ik vrij flexibel met mijn planning. Als u zeker wil zijn van een shoot, raad ik aan om deze vast te leggen zodra u zeker weet dat deze doorgaat. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat fotografeer je het liefst?

Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaald soort fotografie. Maar als ik dan toch iets moet kiezen, vind ik mensen in actie vastleggen het allerfijnst. Zij die met hun passie bezig zijn en mensen blij maken vastleggen op een ongeforceerde manier, geeft de foto's karakter. 

Verder, zoals u wellicht al gezien heeft op mijn website, ben ik breed inzetbaar. Mijn energie haal ik uit het maken van de perfecte foto’s en de diversiteit van mijn opdrachten. De ene keer maak ik foto’s van een heerlijk fris biertje in een mooie setting en de andere keer sta ik zwetend naast een hete barbecue te fotograferen.

Is het mogelijk om een fotoshoot cadeau te doen?

Dat is zeker mogelijk. Neem even persoonlijk contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden, dan maak ik er iets moois van voor u!

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens beschermd?

Als u een fotoshoot boekt, wilt u natuurlijk dat er vertrouwelijk om wordt gegaan met uw gegevens. Ik zal uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Om een offerte of factuur te kunnen opstellen heb ik natuurlijk wel wat persoonlijke gegevens van u nodig. Deze zal ik nooit aan derden verstrekken of gebruiken voor andere doeleinden dan offertes/facturen.

bottom of page